Carry on

Ensisijaiset välilehdet

Hankkeen määräaika: 
Tiistai, 02. helmikuuta 2016 - Lauantai, 30. kesäkuuta 2018
Hankkeen kohderyhmä: 
Kohderyhmän muodostavat Kymenlaakson ammatillisten oppilaitosten (Ekami, Ksao, Kvlakk, Xamk ja Harjun opk) opetus- ja ohjaushenkilöstö ja välillisesti oppilaitosten opiskelijat.
Hankkeen tiivistetty kuvaus: 

Carry on -hankkeessa (Hämeen ELY-keskus, ESR) tavoitteena on luoda yhtenäinen ohjaupolku peruskoulusta ammatilliselle toiselle asteelle, jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun ja edelleen työelämään Kymenlaaksossa. Opiskelijan siirtymiä pyritään sujuvoittamaan parantamalla opetus- ja ohjaushenkilöstön ohjaustaitoja ja tukemalla opettajan roolin ja tehtävien muutosta opettajasta ohjaajaksi ja valmentajaksi. Läpäisyn tehostamiseen ja opintojen keskeyttämisen ehkäisyyn pyritään myös parantamalla keskeyttämisten ennakointia. Jokainen oppilaitos kehittää omia menetelmiään ohjauksen tehostamiseksi: malli varhaisesta puuttumisesta, malli eri ohjaus- ja opetustoimijoiden roolista osaamisperusteisuuden ja yksilöllisten opintopolkujen ohjaajana, visuaalinen ohjaajan polku, aikuiskoulutuksen työelämäkumppanuudelle perustuva ohjausmalli ja pelillinen opiskelijan itsearviointityökalu. Hankkeen aikana oppilaitosten alueellinen yhteistyö tiivistyy ja opiskelijan opintopolku selkiytyy.

Yhteystiedot: 
Projektipäällikkö Hilkka Huisko, Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, p. 0407555056, hilkka.huisko@ekami.fi Projektivastaava Katariina Silvola, katariina.silvola@xamk.fi Projektivastaava Tuula Ritvanen, tuula.ritvanen@ksao.fi Projektivastaava Marjo Lahtinen, marjo.lahtinen@kvlakk.fi Projektivastaavat Anna Haapio, anna.haapio@harjunopk.fi
up
129 tykkäystä.

Tarvitsetko apua?

Löydät meidät myös

Go to top