OSATA - osaamispolkuja tulevaisuuteen

Ensisijaiset välilehdet

Hankkeen määräaika: 
Torstai, 01. syyskuuta 2016 - Lauantai, 31. elokuuta 2019
Hankkeen kohderyhmä: 
OSATA-hankkeen ensisijaiset kehittäjä- ja kohderyhmät ovat ammatillisella 2. asteella opiskelevat, opettajat, ryhmänohjaajat, erityisopettajat, opinto-ohjaajat ja muut ohjaustyötä tekevät sekä näihin ammatteihin opiskelevat.
Hankkeen tiivistetty kuvaus: 

OSATA-hankkeen tavoitteena on toteuttaa ammatillisille oppilaitoksille toimintamalli, jolla osaamisidentiteetin kehittymistä tuetaan opintojen alkuvaiheesta lähtien, jatkokoulutusvalintaan ja työelämään siirtymiseen saakka. Opiskelijoille tullaan toteuttamaan aktiivisuutta tukevia työkaluja ja valmennusta itseohjautuvaan opinto- ja urapolkujen luomiseen sekä osaamisidentiteetin rakentamiseen.

OSATA-hankkeen toteuttavat Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskus (koordinaattori), Hämeen ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu, Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus, Brahen koulutuskuntayhtymä, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu ja Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia.
 
Yhteistyökumppaneina ovat Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI, Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU ja Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK.
Yhteystiedot: 
Sari Miettinen (etunimi.sukunimiATutu.fi), Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto
up
115 tykkäystä.
Go to top