Työnhakuinfot

Kuvaus: 
Työnhakuinfot järjestettiin erikseen hyvinvointialalle sekä tekniikan ja liikenteen alalle. Info kannattaa järjestää opinto- tai koulutusalakohtaisesti.
 
TE-toimistojen ohjaajat kertoivat infossa mm, miten haetaan töitä, millaisia järjestelmiä on, mitä CV pitää sisällään ja miten ilmoittaudutaan työnhakijaksi.
Tämän jälkeen yrityksen edustajat kertoivat ko. alan työelämän vaatimuksista, tulevaisuuden näkymistä ja työnhakemisesta. 
Alalta muutama vuosi sitten valmistuneet entiset opiskelijat kertoivat omia kokemuksia mm. työssäoppimisen merkityksestä, työpaikan hakemisesta, työn vaatimuksista ja jatko-opinnoista.
Lopuksi henkilöstövuokrausyrityksen edustaja kertoi henkilöstövuokrausyrityksen toimintatavoista.
 
TE-toimisto, yritykset/yrittäjät, aiemmin valmistuneet ja henkilöstövuokrausyritys suhtautuivat infoon positiivisesti. 
 
Kohderyhmänä olivat kaikki alan opiskelijat sekä henkilöstö. Hyvinvointialalla oli yksi info, mutta tekniikan ja liikenteen alalla oli 3 opintoalakohtaista infoa. Infon kesto voi olla maksimissaan 3 tuntia ja tauko on hyvä olla välissä.
Resurssit: 
Tarvitaan yhteyshenkilö, joka sopii esiintyjien tulon, varaa tilan ja mahdolliset tarjottavat, tekee sähköpostikutsut jne. Infosta kannattaa sopia hyvissä ajoin, mielellään 2 kuukautta ennen tilaisuutta.
Juurtuminen/kehittämisideat: 
Hyvinvointiala järjestää työnhakuinfon omatoimisesti marraskuussa 2017.
Yhteystiedot: 
Nivelvaiheiden sujuvoittaminen –hanke (NISU), Projektipäällikkö Helena Hynynen, 044 797 4660, helena.hynynen@kao.fi
Olemme pyydettäessä valmiit esittelemään käytäntöä koulutuksissa ja seminaareissa: 
Kyllä
up
73 tykkäystä.

Tarvitsetko apua?

Löydät meidät myös

Go to top