Hyvinvointimessut

Kuvaus: 
Olemme järjestäneet hyvinvointimessuja yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Mukana messuilla ovat olleet mm. SAKU ry, poliisi, Srk, nuorisotoimi, kulttuuritoimi, vapaa-aikatoimi, lähihoitajaopiskelijat, hotelli- ja ravintola-alan opiskelijat, tutorit, nuoriso- ja vapaa-ajan perustutkinnon opiskelijat, erilaiset hyvinvoinnin hankkeet, päihde- ja mielenterveystoimijoita, kuntosaleja, EHYT ry jne. Toimijat ovat tulleet maksutta paikalle ja esitelleet omia hyvinvointiin tai pahoinvoinnin ehkäisyyn liittyviä toimia. Ammattiopiston, kauppaopiston sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ovat kiertäneet tapahtumassa keräämässä leimoja eri toimipisteistä. Täytetyt passit ovat osallistuneet arvontaan.
 
Opiskelijan osallisuus:
Lähihoitajaopiskelijat, hotelli- ja ravintola-alan opiskelijat, tutorit, nuoriso- ja vapaa-ajan perustutkinnon opiskelijat ovat valmistelleet oman alansa hyvinvointia lisäävien toimien esittelyä.
Tapahtumaan osallistui 400 opiskelijaa, sen toteutukseen osallistui 27.
 
Yhteistyötahot:
Kokkolan kaupunki nuoriso, vapaa-aika- ja kulttuuritoimi, Nuotta, Srk, SAKU ry, Partio, Villa Elba, Poliisi, Virkeänä ratissa hanke, EHYT ry, eri alojen opiskelijat, Kepli, Kokkolan opisto, kuntosaleja, harrastetoimijoita, hankkeita.

 

Resurssit: 
Työntekijäresurssit: Koordinointi sähköpostilla toimijoille, että tuletteko mukaan. Tilojen varaus, sähköosaston opiskelijat ovat vetäneet sähköt, kiinteistöhuollon toimijat ovat tuoneet sermit ja pöydät, tutorit leikanneet liinat. Työaikaresurssit: Suunnittelu ja esivalmistelut noin 7 h koordinaattorilta ja osallistuminen tilaisuuteen ja siivous 10 h, noin 400 e. Kiinteistöhuolto 2 h ja bensakulut 100 e. Sähköalan opettaja 1 h 30 e. Loput resurssit opiskelijoilta ja muilta toimijoilta Taloudelliset resurssit: Palkinnot 50 e. Bensakulut ja kiinteistämiesten palkka 100 e. Mikäli hotelli- ja ravintola-alan opiskelijat valmistavat terveellistä välipalaa maksaa se jonkin verran. Samoin koordinaattorin palkka 400 e. Opettaja 30 e. Lounaat ja kahvit näytteilleasettajille 150 e
Juurtuminen/kehittämisideat: 
Hyvinvointimessut ovat pysyvä käytäntö Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä osana Hyvinvointivirtaa-viikkoa.
Yhteystiedot: 
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Anne.Etelaaho@kpedu.fi www.kpedu.fi
Olemme pyydettäessä valmiit esittelemään käytäntöä koulutuksissa ja seminaareissa: 
Kyllä
up
669 tykkäystä.

Tarvitsetko apua?

Löydät meidät myös

Go to top