AC info

Kuvaus: 

Pidämme AC:n kautta infoja Centria-ammattikorkeakoulun verkko-opinnoista (=Averko-opinnot), väyläopinnoista ja avoin amk-opinnoista siihen aikaan, kun verkko-opintoihin ilmoittautuminen on meneillään. Opiskelijat ovat eri puolilla Centrian toiminta-aluetta / Suomea / maailmaa: Infon toteuttaminen webinaarina AC:n kautta mahdollistaa osallistumisen mistä päin vain. Webinaarissa on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä väyläopintoihin, avoin amk-opintoihin ja verkko-opintoihin liittyen.

Käytännöllä vastataan tiedon tarpeisiin tarjolla olevista opinnoista, opintoihin ilmoittautumisesta ja opiskelukäytännöistä. 

Resurssit: 
Henkilöstöresurssit
Juurtuminen/kehittämisideat: 
Centria markkinoi erityisesti verkko-opintoja (=Averko-opintoja) väyläopintoina. Väyläopinnot = toisen asteen opiskelijoille tarjolla olevia avoin amk-opintoja. Webinaarin avulla voi näyttää ja kertoa konkreettisesti: mitä väyläopinnot ovat, kenelle tarkoitettu, mistä löytyvät, kuinka opintoihin ilmoittaudutaan, mitä tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen, kuinka opintoja suoritetaan, miten saa todistuksen… Webinaarissa voi näyttää käytännössä opintojakson toteutusympäristön ja millaisia sisältöjä ja tehtäviä opintojaksolla on. Samoin voi kertoa juuri niistä asioista ja opinnoista, joista kuuliljat haluavat enemmän tietää.
Yhteystiedot: 
Tuula Hohenthal tki-asiantuntija tuulia.hohenthal@centria.fi Centria-ammattikorkeakoulu
Olemme pyydettäessä valmiit esittelemään käytäntöä koulutuksissa ja seminaareissa: 
Kyllä
up
15 tykkäystä.
Avainsanat: 

Ajankohtaista

Julkaisu on käännetty nyt myös ruotsiksi.
Helavalkeat-kohtaaminen on tarkoitettu ammatillisten oppilaitosten kanssa y
Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät kokoavat amm

Tarvitsetko apua?

Löydät meidät myös

Go to top