Voimaannuttava ohjaaja -valmennus

Ensisijaiset välilehdet

Paikka: ICT-City, Turku

Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun toteuttama valmennus on osa Liaani-hanketta (ESR), jonka tavoitteena on nuorten sosiaalisen osallisuuden sekä työllisyyden että osaamisen edistäminen. Hankkeen ytimessä on toimivien palvelukonseptien tunnistaminen, kehittäminen, arviointi ja siirtäminen uusiin ympäristöihin.
 
Kohderyhmä
Nuorten kanssa työskentelevät opettajat, oppilaitosten ja järjestöjen ohjaajat, psykologit sekä oppilashuollossa toimivat (terveydenhoitajat, koulukuraattorit ja koulupsykologit), jotka haluavat kehittää hjaustaitojaan.
 
Sisältö
Valmennuksessa tunnistetaan omia vahvuuksia ohjaajana ja kehitetään ohjaustaitoa nuorten kohtaamisessa ja osallistamisessa. Tarkoitus on kehittää uudenlaisia ohjausratkaisuja, joiden lähtökohtana on osallisuuden mahdollistava KOHTAAMINEN. Kohtaaminen on aina voimaannuttava kokemus. Tämä johtaa innostumiseen. Olemalla itse innostunut antaa ”välineitä” toisen innostumiseen ja onnistumiseen. Valmennus päättyy sopivan ja tarkoituksenmukaisen tavoitteen, UNELMAN, määrittämiseen. Kohtaamiset ja innostumiset prosessina lisäävät itsetuntoa ja itsetuntemusta, ja mahdollistavat unelmatyöskentelyn.
 
Toteutus
Valmennus on kaksipäiväinen: 13.10. ja 3.11.2016. Valmennuspäivät toteutetaan vuorovaikutteisina työpajoina, joiden vetäjinä toimivat Hämeenlinnan ammattikorkeakoulujen lehtorit Tia Isokorpi ja Pirjo Tuominen. Ensimmäinen työpaja on kokopäiväinen (klo 9-15) ja toinen puolipäiväinen (klo 12-16). Koulutus järjestetään Turussa Kupittaalla (ICT-City).
 
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen 3.10.2016 mennessä tästä linkistä.
 
Kouluttajat
Tia Isokorpi: KT, Lehtori, Johdon työnohjaaja (CSLE).
Erityisosaaminen: oman potentiaalin ja osaamisen esiin saamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät asiat, tunneälytaidot, ryhmä-/työyhteisödynamiikkaan liittyvät kysymykset.
Pirjo Tuominen: Lehtori, opettajakouluttaja.
Erityisosaaminen: ammattitaitokilpailuvalmennus kansallisella ja kansainvälisellä tasolla
 
 
Paikka: 
Turku
Päivämäärä: 
Torstai, 13. lokakuuta 2016 - 16:30 - Torstai, 03. marraskuuta 2016 - 16:30
Go to top