JOOP -joustavat oppimisympäristöt

Ensisijaiset välilehdet

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa 11.1.2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Hankkeen määräaika: 
Tiistai, 01. huhtikuuta 2008 - Perjantai, 31. joulukuuta 2010
Hankkeen kohderyhmä: 
Kaikille ammatillisen koulutuksen opiskelijoille, opetus- ja ohjaushenkilöstölle.
Hankkeen tiivistetty kuvaus: 

Hankkeen tavoitteena oli opiskelija-asuntoloiden vapaa-ajantoiminnan ja harrastepohjaisten kurssien kehittäminen ja toteuttaminen opiskelua tukevana ja opiskeluun kiinnittävänä toimintamuotona. Tästä edelleen tavoitteena oli kehittää ja etsiä vaihtoehtoja opiskelijoiden henkilökohtaisten joustavien opiskelumahdollisuuksien toteuttamiseen koko opiskelijan opintopolun aikana alkaen jo perusopetuksen nivelvaiheesta ja jatkuen tuettuun työssäoppimiseen saakka. Hankkeen tuloksena syntyi asuntolapassi ja harrastepassi. Hankkeen myötä on kehitetty myös tukipajatoimintaa.

Yhteystiedot: 
Marja Ylikoski-Udd marja.ylikoski-udd@sedu.fi p. 040 868 0317 Koulutuskeskus Sedu

Mallit

Ei malleja.

up
305 tykkäystä.

Lisätietoa ja tukea

SAKU ry:n Arjen arkki -palvelutoiminnan tavoitteena on kehittää ja levittää hyvinvoinnin edistämisen malleja ammatillisessa koulutuksessa. Yhteistyötä tehdään koulutuksen järjestäjien, asiantuntijaorganisaatioiden sekä järjestöjen kanssa.

Tarjottavia palveluita ovat mm.:

  • hankekumppanuus
  • hyvien käytäntöjen levittäminen valtakunnallisesti
  • koulutus- ja tukipalvelut
  • seminaarit ja muut tapahtumat
  • Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät
    • Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät (aiemmin Ammatillisen koulutuksen hyvinvointipäivät) kokoavat ammatillisen koulutuksen henkilöstöä laaja-alaisesti yhteen pohtimaan opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviä aiheita. Päivien ohjelmaan kuuluvat mm. asiantuntijoiden alustukset, työpajat, ja hyvinvointitori. 
  • Helavalkeat-foorumi
    • Alkukesästä järjestettävä Helavalkeat-foorumi kokoaa yhteen hyvinvointiverkoston järjestöväkeä. Helavalkeilla jaetaan tietoa ajankohtaisista ammatillisen koulutuksen asioista ja edistetään järjestöjen yhteistyömahdollisuuksia.

Tiedustelut Arjen arkki -tiimiltä

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry
Mustanlahdenkatu 3-7 E
33210 Tampere
   sakury@sakury.net
Go to top