CV

Kuvaus: 

NISU - Nivelvaiheiden sujuvoittaminen -hankkeessa (ESR) Kainuun ammattiopiston opiskelijoille kehitettiin pelkistetty CV, johon tulee suoraan Wilma-järjestelmästä mm. yhteystiedot, aiemmat tutkinnot, työssäoppimiset (ajat ja paikat), valmiit tutkinnon osat ja korttikoulutukset. Opiskelija voi itse lisätä mm. erityisosaaminen- ja harrastuskohtiin omia lisätietoja. Opiskelija voi tulostaa CV:n koulutus-, oppisopimus- tai työpaikkaa hakiessaan. 

Liitteenä malli-CV.

Resurssit: 
CV-lomake muodostuu Wilmaan laitettujen tietojen pohjalta kaikille opiskelijoille. Omaohjaaja opastaa opiskelijoita täyttämään niitä tietoja, joita ei tule suoraan Wilmasta. Opiskelija voi tallentaa CV omalle tietokoneelleen valmistumisvaiheessa.
Juurtuminen/kehittämisideat: 
CV:stä on tiedotettu Wilmassa opiskelijoille, huoltajille ja omaohjaajille. Toivottavasti lähiaikoina Wilmasta voisi lähettää CV:n sähköisesti koulutus-, oppisopimus- tai työpaikkaa hakiessa.
Yhteystiedot: 
Nivelvaiheiden sujuvoittaminen –hanke (NISU), Projektipäällikkö Helena Hynynen, 044 797 4660, helena.hynynen@kao.fi
Olemme pyydettäessä valmiit esittelemään käytäntöä koulutuksissa ja seminaareissa: 
Kyllä
up
128 tykkäystä.

Lisätietoa ja tukea

SAKU ry:n Arjen arkki -palvelutoiminnan tavoitteena on kehittää ja levittää hyvinvoinnin edistämisen malleja ammatillisessa koulutuksessa. Yhteistyötä tehdään koulutuksen järjestäjien, asiantuntijaorganisaatioiden sekä järjestöjen kanssa.

Tarjottavia palveluita ovat mm.:

  • hankekumppanuus
  • hyvien käytäntöjen levittäminen valtakunnallisesti
  • koulutus- ja tukipalvelut
  • seminaarit ja muut tapahtumat
  • Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät
    • Ammatillisen koulutuksen opiskeluhyvinvoinnin kehittämispäivät (aiemmin Ammatillisen koulutuksen hyvinvointipäivät) kokoavat ammatillisen koulutuksen henkilöstöä laaja-alaisesti yhteen pohtimaan opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviä aiheita. Päivien ohjelmaan kuuluvat mm. asiantuntijoiden alustukset, työpajat, ja hyvinvointitori. 
  • Helavalkeat-foorumi
    • Alkukesästä järjestettävä Helavalkeat-foorumi kokoaa yhteen hyvinvointiverkoston järjestöväkeä. Helavalkeilla jaetaan tietoa ajankohtaisista ammatillisen koulutuksen asioista ja edistetään järjestöjen yhteistyömahdollisuuksia.

Tiedustelut Arjen arkki -tiimiltä

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry
Mustanlahdenkatu 3-7 E
33210 Tampere
   sakury@sakury.net
Go to top