Ammatillisen koulutuksen hyvinvointiseminaari, Kuopio

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Opetus- ja kulttuuriministerön ja Opetushallituksen järjestämän seminaarisarjan tilaisuuksissa käsitelään seuraavia aiheita:
* Opiskelijahuollon arvioinnin keskeiset tulokset
* Ammatiosaajan työkykypassi
* Läpäisyn tehostamisohjelma ja rahoitusmahdollisuudet
* Opiskelijahuollon ja opiskelijoiden hyvinvoinnin haasteet sosiaali- ja terveydenhuollon näkökulmasta

Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Opetushallitus järjestävät yhteistyössä ammatillisen koulutuksen järjestäjien kanssa kuusi alueellista, samansisältöistä hyvinvointiseminaaria eri puolella Suomea kevään 2011 aikana.

Seminaarien teemana on opiskelijoiden hyvinvoinnin tukeminen. Maksuttomien seminaarien tavoitteena on perehtyä opiskelijahuollon arvioinnin tuloksiin ja opintojen läpäisyn tehostamisohjelmaan. Seminaarissa esitellään myös ammattiosaajan työkykypassi, joka toimii ammattiin opiskelevien toiminta- ja työkyvyn parantamisen työkaluna. Lisäksi esitellään käytössä olevia hyviä toimintatapoja, joiden avulla on parannettu opiskelijoiden hyvinvointia ja rakennettu hyvinvoivaa oppimisympäristöä.

SAKU ry on seminaarikiertueella mukana esittelemässä Ammattiosaajan työkykypassia ja passiin liittyviä hyviä käytäntöjä.

Seminaarien tarkemmat ohjelmat ja ilmoittautumisohjeet päivittyvät SAKU ry:n seminaarisivulle.

Päivämäärä: 
Keskiviikko, 23. maaliskuuta 2011 - 10:00
Go to top