Työkykypassiohjaajien syventävä koulutuspäivä, Vantaa

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Työkykypassiohjaajien syventävän koulutuspäivä järjestetään Vantaan ammattiopisto Varian Tennistien yksikössä (Tennistie 1). Aiheina mm. ammattialakohtaisten työkykytalojen rakentaminen, terveyden ja työkyvyn huomioiminen rakennusalalla, mielen hyvinvoinnin tukeminen sekä käytännön kokemuksia ammattiosaajan työkykypassin käyttöönotosta. Asiantuntijoina mukana ovat mm. Jaana Lersi-Uskelin Työterveyslaitokselta, Taina Tuhkanen NCC Rakennus Oy:stä ja Tiina Nurmi-Kokko Rakennusliitosta.

Koulutuspäivän ohjelma on liitetiedostona. Koulutuspäivä on osallistujille maksuton ja ohjelmaan kuuluvat kahvitarjoilut sisältyvät koulutukseen. Lounaskuluista osallistujat vastaavat itse.

Ruokailuja varten koulutuspäiviin tulee ilmoittautua viimeistään 26. huhtikuuta 

Päivämäärä: 
Tiistai, 04. toukokuuta 2010 - 12:00
Go to top