Koulutustakuu NYT! ja Läpäisyn tehostamisen seminaari

Koulutustakuu NYT – Läpäisyn tehostaminen 13.-14.12.2011

Opetushallitus järjestää yhteistyössä valtakunnallisen Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen -hankekokonaisuuden ja Hyvällä mallilla -levittämishankkeen kanssa seminaarin koulutustakuun toteutumisesta ja läpäisyn tehostamisesta.

Seminaarin ensimmäisen päivän 13.12.2011 tavoitteena on esitellä koulutustakuun toteutumista edistäviä hyviä toimintamalleja ja pohtia kuinka hyvin koulutustakuu on toistaiseksi toteutunut. Toisena seminaaripäivänä  14.12.2011 käydään läpi valtakunnallisen Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen-hankkeen  tavoitteita, käytännön toimenpiteitä ja kehittämistarpeita.

Ensimmäisen seminaaripäivän kohderyhmänä ovat oppilaitosten johto sekä opetus- ja ohjaushenkilöstö sekä esimerkiksi eri hankkeissa syrjäytymisvaarassa olevien nuorten kanssa toimivat tahot. Toinen seminaaripäivä on tarkoitettu erityisesti vuonna 2011 Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostamis-hankkeissa toimiville.Seminaarit ovat maksuttomia. Muista mahdollisista kustannuksista vastaa kukin osallistuja itse.

Seminaaripäivien ohjelmat liitteenä.

Paikka: 
Helsinki
Päivämäärä: 
Tiistai, 13. joulukuuta 2011 - 11:30 - Keskiviikko, 14. joulukuuta 2011 - 18:00
Go to top