Ammatillisen koulutuksen seminaari

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Ammatillisen koulutuksen seminaari järjestetään tänä vuonna Kuopiossa opetus- ja kulttuuriministeriön, Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n, sekä Savon koulutuskuntayhtymän kanssa yhteistyössä. Kohderyhmänä ovat koulutuksen järjestäjien viran- ja toimenhaltijat sekä luottamushenkilöt, valtion keskus- ja aluehallinnon edustajat sekä muiden sidosryhmien edustajat.

Seminaarissa ammattikoulutuspolitiikan suuntaviivoja kuulijoille esittelee opetusministeri Krista Kiuru, jonka lisäksi luvassa on ajankohtaisia puheenvuoroja muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön edustajilta.

Tapahtumasta lisätietoa AMKE ry:n sivuilla.

Paikka: 
Kuopio
Päivämäärä: 
Tiistai, 12. marraskuuta 2013 - 11:00 - Keskiviikko, 13. marraskuuta 2013 - 16:00
Go to top