Diginatiivit oppijoina - yhteistyössä Loukko-työryhmän kanssa

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Paikka: Turun ammatti-instituutti, Uudenmaantien koulutalo (Uudenmaantie 43)

Toisen asteen sosiaali- ja terveysalan opetus- ja ohjaushenkilöstölle suunnatun koulutuksen tavoitteena on saada lisätietoa siitä, millaisia nykypäivän ”diginatiivit” ovat oppimisen näkökulmasta. Asiantuntijaluennon esittää professori Kai Hakkarainen. Päivän aikana tullaan lisäksi perehtymään koulukohtaisiin arviointisuunnitelmiin sekä saadaan lisätietoa Taitaja 2015 -kilpailujärjestelyjen etenemisestä.

 
Lisätietoja koulutuksesta:
Projektikoordinaattori Jaana Kilpinen
Turun kaupungin sivistystoimiala suunnittelu- ja kehittämispalvelut
p.050 428 3154 tai jaana.kilpinen@turku.fi
Paikka: 
Turku
Päivämäärä: 
Perjantai, 04. lokakuuta 2013 - 11:30
Go to top