Etelä-Savon työhyvinvointiverkoston tapaaminen

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Työterveyslaitoksen koordinoiman Työpaikkojen työhyvinvointiverkoston alueelliset verkostot toimivat työpaikkojen työhyvinvointitoimijoiden ja asiantuntijoiden yhteistoiminnallisina keskustelun- ja kohtaamisen paikkoina. Verkostoissa kehitetään työpaikkojen työhyvinvointitoimintaa huomioimalla alueelliset erikoispiirteet, kehittämistarpeet ja toiveet. Alueellisissa verkostoissa jaetaan hyviä käytänteitä ja välitetään alueellista viestiä valtakunnalliselle verkostolle ja päättäjille.

Etelä-Savon alueellisen verkoston syksyn 2013 tapaaminen järjestetään Mikkelissä 1.10.2013 klo 14:00 - 17:00.

Tarkempi kutsu ja ilmoittautumisohjeet liitteenä PDF-tiedostona.

Lisätietoa Työpaikkojen työhyvinvointiverkostosta TTL:n sivuilla.

Paikka: 
Mikkeli
Päivämäärä: 
Tiistai, 01. lokakuuta 2013 - 17:00
Go to top