Henkilöstön työhyvinvointipaja

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

SAKU ry:n, AMKE ry:n, Työterveyslaitoksen ja Työhyvinvointifoorumin järjestämä työhyvinvointia käsittelevä työpaja, joka on kohdennettu erityisesti ammatillisen koulutuksen henkilösötölle, mutta soveltuu myös muilla koulutusasteilla työskenteleville.

Työpajan teemana on "muutos uhkana ja voimavarana".

Aihetta käsitellään Työterveyslaitoksen asiantuntijan johdolla vuorovaikutteisin menetelmin. Tilaisuudessa esitellään myös OSAO:n hyviä käytäntöjä ja Työterveyslaitoksen, AMKE ry:n ja SAKU ry:n henkilöstön hyvinvointia edistävä toiminta ja verkostot.

Aika: torstai 21.11.2013 klo 9:30 - 15
Paikka: Oulun seudun ammattiopisto SoTe-yksikkö, Kiviharjuntie 8, Oulu
Ohjelma: liitteenä PDF-tiedostona

Huom!
edellisenä päivänä 20.11. klo 12 - 16 järjestetään Oulussa TTL:n tiloissa "Hyvän johtamisen kriteerit julkiselle sektorille" -seminaari. Erityisesti pitkämatkalaisille on näin tarjolla kaksi erinomaista työhyvinvoinnin edistämistä käsittelevää tilaisuutta yhdellä lähdöllä. Katso lisätiedot TTL:n tapahtumakalenterista.

Paikka: 
Oulu
Päivämäärä: 
Torstai, 21. marraskuuta 2013 - 11:30
Go to top