Miten oppilaitoksissa edistetään nuorten maahanmuuttajien työkykyä ja työelämävalmiuksia -työpaja

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Nuorten maahanmuuttajien työkyvyn tukeminen työuran alussa (NuMaT)-hanke järjestää työpajan, jossa pohditaan nuorten maahanmuuttajaopiskelijoiden työkyvyn ja työelämävalmiuksien edistämistä koulutusorganisaatioissa. Työpaja on suunnattu ammatillisten oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja aikuiskoulutuksen opettajille, ohjaajille, kuraattoreille sekä muille asian parissa työtä tekeville ja siitä kiinnostuneille.

Ajankohta: tiistai 19.11.2013 klo 11:45 - 16:00
Paikka: Finlandiatalo, Terassisali, Mannerheimintie 13, Helsinki

Työpajan tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät liitetiedostona olevasta kutsusta:

Työpajan yhteyshenkilöt:
Lea Henriksson, vanhempi tutkija, p.043 825 1540, lea.henriksson@ttl.fi
Jenni Ahde, tutkija, p. 043 825 4079, jenni.ahde@ttl.fi
 

Paikka: 
Helsinki
Päivämäärä: 
Tiistai, 19. marraskuuta 2013 - 13:45
Go to top