Opiskeluterveyspäivä

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 166, Helsinki

Opiskeluterveyspäivä kokoaa yhteen opiskeluterveydenhuollossa toimivia asiantuntijoita ja muita opiskeluterveydenhuollosta ja sen kehittämisestä sekä opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneita.
 
Päivän aikana kuullaan alustuksia ajankohtaisista aiheista, keskustellaan, ideoidaan ja saadaan uutta virtaa sekä motivaatiota työhön.
 
Osallistumismaksu on 80 € (sis. alv). Hintaan sisältyy päivän ohjelma, aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi. 
 
Paikka: 
Helsinki
Päivämäärä: 
Keskiviikko, 09. joulukuuta 2015 - 09:00
Go to top