Combo-hankkeen aamukahvitilaisuus

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Paikka: Vanhan ylioppilastalon Musiikkisalissa, Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Tervetuloa maksuttomaan nuorten parissa toimivien asiantuntijoiden aamukahvitilaisuuteen Vanhalle Ylioppilastalolle Helsinkiin 14.12. klo 8.30-10.30. Tilaisuudessa julkistetaan pdf-opas, joka antaa käytännön vinkkejä ja ideoita nuorten parissa toimiville tahoille yhteistyön edistämiseen.
 
Tapahtuman avaa verkostoasiantuntija Minna Janhonen Työterveyslaitokselta. Hän kertoo verkostomaisen toiminnan lähtökohdista ja verkostoissa toimimisen hyvistä toimintatavoista.
 
Paikka: 
Helsinki
Päivämäärä: 
Keskiviikko, 14. joulukuuta 2016 - 08:30
Go to top