Digitaalinen syrjäytyminen

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Paikka: Kokouskeskus Mauno, Biocity, Tykistönkatu 6 Turku

#ICTknowhow-hankkeen loppuseminaarissa esitellään hankkeen tuloksia ja työvälineitä digitaalisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Hanketta esitellään myös ohjausryhmän näkökulmasta, miten työkaluja sekä tuloksia voidaan hyödyntää kohderyhmän ulkopuolella digitaalisen kansalaistaidon kehittämiseksi. Lisäksi tilaisuudessa kuulija saa ajantasaista tietoa ammatillisen koulutuksen reformista. Sokerina pohjalla puhutaan oppimisen tulevaisuudesta.
 
Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu viimeistään 13.11.2016. Klikkaa ilmoittautumiseen tästä.
 
Tilaisuuden ohjelma
 
12.30 Kahvittelu
 
13.00 #ICTknowhow-hankkeen tulokset
Julia Toivonen; Turun yliopisto, koulutussosiologian tutkimuskeskus
 
13.30 Näköalapaikalta konkretiaan – mitä oppeja voimme ottaa mukaan hankkeesta?
Anne Koskinen-Kannisto; #ICTknowhow-hankkeen ohjausryhmän jäsen
 
14.15 Tauko
 
14.30 Ammatillinen koulutus muutosten pyörteissä
Ulla Aunola; Opetushallitus, Ammatillinen perus- ja aikuiskoulutus -yksikkö
 
15.15 Biohakkerit: oman mielen ja ruumiin rajojen ylittäminen
Teemu Arina; serial entrepreneur, author, biohacker
 
Paikka: 
Turku
Päivämäärä: 
Keskiviikko, 23. marraskuuta 2016 - 12:30
Go to top