Liikkuva koulu laajenee – kohti aktiivisia opiskeluyhteisöjä

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Paikka: Paasitorni, Helsinki

Liikkuva koulu -ohjelma on yksi hallitusohjelman osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista, jonka osana käynnistetään kokeilut toiselle asteelle ja korkeakouluihin. Kokeilujen tavoitteena on saada oppilaitokset kehittämään ja toteuttamaan aktiivisia opiskeluyhteisöjä ja aktiivista opiskelupäivää. Tammikuussa 2017 avautuu avustushaku lukioille ja ammatillisille oppilaitoksille Liikkuva koulu -toiminnan kehittämiseksi.
 
Seminaarissa tutustutaan opiskelijoiden fyysiseen aktiivisuuteen ja saadaan ideoita aktiivisten opiskeluyhteisöjen kehittämiseen. Seminaari on tarkoitettu toisen asteen ja korkeakoulujen toimijoille, kunnille ja koulutuskuntayhtymille sekä sidosryhmille. Seminaari on maksuton. Liikkuva koulu -ohjelman rahoituksesta vastaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
 
Ilmoittautuminen päättyy 16.11. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu tästä.
 
 
 
Paikka: 
Helsinki
Päivämäärä: 
Torstai, 01. joulukuuta 2016 - 08:45
Go to top