Monenlaisia opinpolkuja – Keskusteluja ja kokemuksia koulutussiirtymistä

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Paikka: Fellman-sali, Lapin yliopisto, Yliopistokatu 8, Rovaniemi. 

Seminaarissa käydään monipuolisia keskusteluja koulutussiirtymistä aina peruskoulusta korkea-asteelle saakka tuoden esiin siirtymän kokeneiden näkökulmia. Seminaari huipentuu Esko Janhusen käsikirjoittamaan ja Hannu Frimanin näyttelemään Jeesusteippi-näytelmään, jossa tarkastellaan kuvitteellisen Valtteri-pojan tapausta ja asiakastietojen käyttöä sosiaalihuollon ja perusopetuksen yhteistyössä. 

Ilmoittautuminen seminaariin 10.11.2017 mennessä tästä linkistä.
 
Seminaariin voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteyslinkki toimitetaan ilmoittautuneille, jotka ovat ilmoittautumislomakkeella valinneet etäyhteyden osallistumismuodoksi.
 
Seminaarin järjestävät seuraavat hankkeet: 
Ennaltaehkäisevä monitoimijuus – Osallisuus ja syrjäytymisen ehkäisy osaksi koulujen toimintakulttuuria (EMOK) 
SUJUVA opintopolku lukiolaisesta akateemiseksi asiantuntijaksi 
Maahanmuuttajien korkeakoulutus – tie tutkintoon 
Lappilaiset avoimet työelämälähtöiset osaamispolut – LATO
 
Paikka: 
Rovaniemi
Päivämäärä: 
Tiistai, 21. marraskuuta 2017 - 13:00
Go to top