Osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen Synergiaseminaari

Paikka: Verkatehdas, Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Synergiaseminaari kokoaa osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen parissa työskentelevät sekä toimintakentän ajankohtaisista näkökulmista kiinnostuneet yhteen lokakuussa Hämeenlinnan Verkatehtaalle. Seminaari on suunnattu työpajatoimijoille ja koulutuksen järjestäjien edustajille sekä muille yhteistyökumppaneille. Synergiaseminaarin tarkoituksena on hyödyntää toimijaverkostossa olevaa osaamista, edistää yhteistyötä, jakaa hyviä käytänteitä ja vahvistaa toiminnan vaikuttavuutta.

Ammatillisen koulutuksen reformi on yksi syksyn seminaarin keskeisistä teemoista. Lisäksi seminaarissa kuullaan eurooppalaisia käytäntöjä työpajojen osaamisen tunnistamiseen ja perehdytään eri työkaluihin ja malleihin, joilla osaamisen tunnistamista toteutetaan työpajoilla käytännössä.

Seminaarin ohjelma, lisätiedot ja ilmoittautumiset Valtakunnallisen työpajayhdistyksen nettisivuilla. Ilmoittautumiset seminaariin tulee tehdä 26.9.2017 mennessä.

Synergiaseminaarin hinta on 95 €, sisältäen seminaariohjelman sekä kahvitarjoilut päivien aikana.

Seminaarin osallistujien majoitusta varten on varattu huonekiintiö Original Sokos Hotel Vaakunasta (Possentie 7, 13200 Hämeenlinna). Osallistujien tulee varata majoituksensa itse suoraan hotellista, majoitus ei sisälly seminaarin hintaan. Majoituskiintiö on voimassa 26.9.2017 saakka, jonka jälkeen varaamatta jääneet huoneet vapautuvat automaattisesti hotellin yleiseen myyntiin. Mainitse varausta tehdessäsi varaustunnus ”Synergiaseminaari”. Paikkoja on rajoitetusti, joten majoitusvaraus kannattaa tehdä ajoissa!

Paikka: 
Hämeenlinna
Päivämäärä: 
Tiistai, 10. lokakuuta 2017 - 10:00 - Keskiviikko, 11. lokakuuta 2017 - 14:30
Go to top