SomeBody® osana lasten ja nuorten arkea

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Paikka: SAMK-kampus Pori, Agora-sali
 
Tervetuloa kuulemaan ja kokemaan miten SomeBody®-menetelmällä tuetaan moniammatillisesti lasten ja nuorten hyvinvointia kouluissa.
 
Päivän aikana kognitiivisen neurotieteen professori Lauri Nummenmaa kertoo johtamansa Aalto-yliopiston tutkimusryhmän näkemyksiä miten keho, mieli ja tunteet näkyvät ja ovat esillä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.
 
Pääset halutessasi kokemaan SomeBody®-menetelmän työkaluja lyhyissä sessioissa ja samalla tutustumaan uuteen SAMK-kampukseen.
 
Päivän juontaa Julle Kallio.
 
Alustava ohjelma
 
9.00 Tervetuloa: Lasten näkemys SomeBodysta
 
9.15 Miten SomeBody-teemat näkyy päivässä
 
9.30 Nuorten paneeli: Aiheena minäkäsitys, kehotietoisuus ja tunteet
 
10.15 Tauko
 
10.30 Keho ja mieli, tunteet ja sosiaalinen kanssakäyminen
Professori Lauri Nummenmaa, Aalto yliopisto ja Turun yliopisto
 
12.00 Lounas, posterinäyttelyä ja toiminnallisia harjoituksia luokissa; toiminnallisia harjoituksia ohjaa SomeBody-koulutuksessa olevat ammattilaiset ja opiskelijat
 
14.00 SomeBody-toteuksia toteuttaneiden ammattilaisten paneelikeskustelu: SomeBody-toteutukset ja SomeBody-koulutus
 
14.50-15:00 Päivän päätös
 
 
 
Viimeinen ilmoittautumispvm on 11.09.2017. Ilmoittaudu täällä.
Paikka: 
Pori
Päivämäärä: 
Torstai, 21. syyskuuta 2017 - 09:00
Go to top