Työelämä pelissä -koulutus, Tampere

Rahapelaaminen voi vaikuttaa työpaikan arkeen, jos työntekijän pelaaminen muuttuu liialliseksi. Työntekijän rahapeliongelma voi ilmetä esimerkiksi työtehon heikkenemisenä, keskittymisvaikeuksina ja toistuvina poissaoloina. Rahapeliongelma voi johtaa kielteisiin seurauksiin, kuten työntekijän terveysongelmiin, konflikteihin työyhteisössä ja äärimmillään taloudellisiin väärinkäytöksiin.
 
Työelämä pelissä -koulutus antaa työvälineitä rahapelihaittojen tunnistamiseen, puheeksiottamiseen sekä ehkäisemisen suunnitteluun ja toteuttamiseen työyhteisössä. Koulutuksessa käydään läpi, minkälaisiin työtehtäviin liittyy keskimääräistä korkeampi riski rahapeliongelman kehittymiselle. Koulutuksessa käsitellään myös työyhteisön toimijoiden erilaisia rooleja rahapelihaittojen ehkäisemisessä sekä vastuullisen työpaikkakulttuurin edistämisessä.​
 
Kohderyhmä
 
Koulutus on suunnattu lähiesimiehille, henkilöstöhallinnossa työskenteleville, työsuojeluorganisaatioon kuuluville ja luottamusmiehille.​
 
Ohjelma
 
​8.30 Aamupalaa tarjolla 
9.00 Tilaisuuden avaus ja esittäytymiskierros 
9.10 Työelämä ja päihteet – huomaa ja auta ajoissa! 
9.45 Rahapeli-ilmiö -  tietoa rahapeleistä ja rahapeliongelmasta 
10.15 Tauko 
10.30 Miten puhua rahapelaamisesta ja rahapeliongelmista työpaikalla?
11.30 Loppukeskustelu 
12.00 Tilaisuus päättyy
 
Ilmoittautuminen
 
 
Koulutus on ilmainen. Koulutukseen otetaan mukaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä. Ilmoittautuminen päättyy 19.4.2017. 
 
No show-maksu 40 euroa, mikäli osallistuja jättää saapumatta tilaisuuteen ja peruuttamatta osallistumisensa. Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen salla.karjalainen@ehyt.fi.
 
Lisätietoa
 
Paikka: 
Tampere
Päivämäärä: 
Keskiviikko, 26. huhtikuuta 2017 - 08:30
Go to top