Verkostoista voimaa -seminaari

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Taitotalo, Valimotie 8, 00380 Helsinki, Pitäjänmäki

Seminaari on tarkoitettu Nuorten aikuisten osaamisohjelman (NAO), maahanmuuttajien osaamisohjelman (MAO) ja Sujuvat siirtymät -verkoston toimijoille sekä heidän edustamiensa oppilaitosten kehittämistyöstä vastaaville henkilöille.

Seminaari on maksuton osallistujille sisältäen lounaat ja kahvit. Illanvietto on omakustanteinen. Osallistujat varaavat itse matkat ja majoituksen ja vastaavat niiden kustannuksista. Seminaariin mahtuu 150 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Lisätietoa OPH:n Zooomim-hankkeen sivuilla

Päivien ohjelma (pdf)

Ilmoittautuminen 18.9.2017 mennessä

 

Paikka: 
Helsinki
Päivämäärä: 
Maanantai, 09. lokakuuta 2017 - 10:00 - Tiistai, 10. lokakuuta 2017 - 15:30
Go to top