Zoomi alueellinen koulutus: Valmistumisvaihe ja jatko-opintoihin sekä työelämään siirtyminen

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Opetushallituksen ja SAKU ry:n toteuttama Zoomi - sujuvien siirtymien kansallinen kooordinointi -hanke järjestää syksyn 2017 aikana neljä alueellistakoulutusta teemalla "Valmistumisvaihe ja jatko-opintoihin sekä työelämään siirtyminen". Koulutukset ovat saman sisältöisiä, mutta alustajat ja hyvien käytäntöjen esittelijät ovat osin alueellisia. Koulutustilaisuuksien aampupäivät sisältävät teeman käsittelyä ammatilisen koulutuksen reformin näkökulmasta, iltapäivän osuudessa esitellään ja arvioidaan Sujuvat siirtymät hankkeissa (ESR) syntyneitä tuloksia.

Koulutukset:

  • 6.9. Lappeenranta
  • 4.10. Vaasa
  • 11.10. Jyväskylä
  • 9.11. Rovaniemi

Tarkemmat kutsut ja ilmoittautuminen OPH:n sivuilla.

Tiedustelut:

projektiasiantuntija Sanna Pensonen, OPH
sanna.pensonen@oph.fi, p. 0295 331 675

verkostokoordinaattori Ville Virtanen, SAKU ry
ville.virtanen@sakury.net, p. 020 755 1016

Lisätietoa Zoomi-hankkeesta OPH:n sivuilla.

Paikka: 
Vaasa
Päivämäärä: 
Keskiviikko, 04. lokakuuta 2017 - 08:30
Go to top