Motivoiden liikkeelle

Motivoiden liikkeelle - keväinen aamiaistapahtuma
Tiedekulman Stage (Yliopistonkatu 4, Helsinki),
torstaina 31.5.2018 klo 8.30-11.30

MITÄ?
Miten motivoida niitä, joita liikunta ei innosta? Tutkimusnäyttö osoittaa, että pelkkä tiedon antaminen ei ole riittävä keino saada ihmisiä muuttamaan elintapojaan. Tervetuloa kuulemaan näyttöön perustuvista keinoista. Esittelemme yli 1100 nuorta saavuttaneesta Let’s Move It -kenttäkokeesta poikineita kokemuksia, käytännön tuotoksia ja vaikuttaviksi todettuja toimintamalleja liikunnan edistämiseen. Esittelemme myös parhaat palat Let’s Move It -kärkihankkeesta, jonka puitteissa olemme kouluttaneet jo satoja nykyisiä ja tulevia käytännön toimijoita motivoivan vuorovaikutuksen saloihin.

KENELLE?
Tervetulleita ovat kaikki motivoivasta vuorovaikutuksesta, hyvinvoinnin edistämisestä tai Let’s Move It -tutkimuksen tuloksista kiinnostuneet – esimerkiksi terveyden edistämisen parissa työskentelevät, liikunnan edistäjät, päättäjät ja lehdistö. Vaikka esimerkit ovat pääosin liikunnan alueelta, niin tilaisuudessa esitellyt keinot ovat sovellettavissa myös muuhun hyvinvoinnin edistämiseen.

ILMOITTAUTUMINEN:
Tilaisuus on maksuton mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Sitova ennakkoilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä. Muistathan olla nopea – paikkoja on rajoitettu määrä!

Lisätietoa: http://blogs.helsinki.fi/letsmoveit/ajankohtaista/aamiaistapahtuma/ sekä projektikoordinaattori Elisa Kaaja,  (050 416 0701) & apulaisprofessori Nelli Hankonen.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman järjestää:
Liikettä toiselle asteelle: Näyttöön perustuvan liikunnan edistämiseen ja istumisen vähentämiseen tähtäävän interventio-ohjelman kansallisen levittämisen pilotointi ja toteutus
Rahoitus: Suomen Akatemia, kärkihanke “Tutkimuksella eteenpäin”, 2016-18 (304114)
Ammattiin opiskelevia nuoria aktivoimassa: Let’s Move It -liikunnanedistämisohjelman arviointi klusterisatunnaistetussa kontrolloidussa interventiotutkimuksessa
Rahoitus: Opetus- ja kulttuuriministeriö, liikuntatieteelliset tutkimusprojektit, 2015-17 (OKM/81/626/2014)

 

Paikka: 
Helsinki
Päivämäärä: 
Torstai, 31. toukokuuta 2018 - 08:30
Go to top