Siirtymät uudessa ajassa -seminaari

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Aika: 26-27.3.2019
Paikka: Radisson Blu Seaside, Helsinki ja Helsinki-Tallinna-Helsinki, M/S Silja Europa 

Kohderyhmät: Valtakunnallisen Sujuvat siirtymät -verkoston toimijat, valtionavustushanketoimijat, ammatillisen koulutuksen kehittäjät, toteuttajaorganisaatioiden johto.
 
Tavoite: Seminaarin tavoitteena on tulevaisuusorientoituneesti tiedon ja näkökulmien jakaminen, tulosten levittäminen sekä hyvinvoinnin edistäminen. Lopputuloksena syntyy ideoita hankkeiden toteutuksiin, koulutuspolkujen ja työelämään siirtymien tukemiseen sekä ammatillisen koulutuksen kehittämiseen poikkihallinnollisessa yhteistyössä.
 
Seminaari, ohjelmaan merkityt tarjoilut ja risteily ovat maksuttomia. Osallistujat vastaavat itse mahdollisista muista matkakustannuksista.
 
Sitova ilmoittautuminen 4.2.2019 mennessä tästä linkistä
 
 
Paikka: 
Helsinki/Tallinna
Päivämäärä: 
Tiistai, 26. maaliskuuta 2019 - 10:00 - Keskiviikko, 27. maaliskuuta 2019 - 16:00
Go to top