Zoomi: Sujuvat siirtymät - Käytännöt kiertoon

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Aika: torstai 3.5.2018 klo 9:30-16:00
Paikka: Finlandia-talo, B-sali, kongressisiipi, 3. kerros Mannerheimintie 13 e, Helsinki. Sisäänkäynnit M1 tai K1.
Ilmoittautuminen: 11.4.2018 mennessä:

https://www.webropolsurveys.com/S/B6391DC9D2C2BFC5.par

Seminaarissa tutustutaan verkoston työn tuloksiin, tehtyyn tutkimustyöhön sekä levitetään Sujuvat siirtymät ESR-kokonaisuudessa kehitettyjä, toisen asteen ammatillisen koulutuksen siirtymä- ja nivelvaiheisiin liittyviä hyviä toimintamalleja ja käytäntöjä.

Seminaari on tarkoitettu Sujuvat siirtymät -verkoston toimijoille ja kaikille ammatillisen koulutuksen kehittäjille sekä hanketoimijoille.

Seminaari on maksuton osallistujille sisältäen lounaan ja kahvit. Osallistujat varaavat itse matkat ja majoituksen ja vastaavat niiden kustannuksista.

Lataa kutsu pdf-tiedostona.

Lisätietoja OPH:n Zoomi-sivuilla
 

Paikka: 
Helsinki
Päivämäärä: 
Torstai, 03. toukokuuta 2018 - 09:00
Go to top