Ammattiosaajan työkykypassin päivittelypäivä

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Tervetuloa mukaan ammattiosaajan työkykypassin parissa työskentelevät kuulemaan kuulumisia ja vaihtamaan ajatuksia ja ideoita työkykypassin käyttöönotosta ja käytöstä. Päivän aikana tutustutaan työkykypassin uudistuksiin. Jokainen osallistuja tuo tullessaan käyttökokemuksia, ideoita ja ajatuksia työkykypassin käytöstä.

Ohjelma:

9:30 Aamukahvi

10:00 Aloitus

Osallistujien esittelykierros Uudistettu työkykypassi

12:00 Lounas

13:00 Työkykypassin käytön ilot ja haasteet - päivittelyä

Iltapäiväkahvi työskentelyn lomassa

Ratkaisut ja jatko- ja kehittämissuunnitelmat

16:00 Kotimatkalle

 

Ilmoittautuminen:

15.9. mennessä terhi.lehmussaari@sakury.net. Ilmoitathan myös oppilaitoksen, josta tulet sekä mahdolliset erityisruokavaliot. SAKU ry vastaa ohjelmasta ja tarjoiluista. Mukaan mahtuu 30 ensin ilmoittautunutta. 

Mikäli ilmoittautunut ei osallistu tilaisuuteen, peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta laskutetaan 50 euroa. 

 

TERVETULOA MUKAAN!

Terveisin SAKU ry

Maria Käkelä puh. 0500 830 170, s-posti maria.kakela@sakury.net

Paikka: 
Hotelli Ilves, Tampere
Päivämäärä: 
Keskiviikko, 25. syyskuuta 2019 - 09:30
Go to top