Ohjauksen päivät 2019

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Paikka: Scandic Park Helsinki, Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki
 
Päivien tavoitteena on vahvistaa ja tukea elinikäiseen oppimiseen liittyvää ohjausta ja ehkäistä koulutuksesta syrjäytymistä sekä saada ajankohtaista tietoa ohjauksesta.
 
Tilaisuus on tarkoitettu opinto-ohjaajille ja ohjauksen parissa toimiville henkilöille. Osallistumismaksu: 355 € + alv 24 %. Osallistumismaksu sisältää ohjelman ja siihen kuuluvat tarjoilut.
Muista mahdollisista kustannuksista osallistujat vastaavat itse. Lasku lähetetään tilaisuuden jälkeen osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.
 
Teemat
Opiskelijoiden siirtymät eri koulumuodoissa
Opinto-ohjauksen ajankohtaisia teemoja
Nuoret ja työelämä
Digitaalisuus opinto-ohjaajan työssä.
 
 
 
Paikka: 
Helsinki
Päivämäärä: 
Keskiviikko, 08. toukokuuta 2019 - 09:00 - Torstai, 09. toukokuuta 2019 - 15:00
Go to top