Zoomi-hankkeen alueellinen koulutus Oulu

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Aika: 14.11.2019 klo 8.30-15.30
Paikka: Oulun seudun ammattiopisto OSAO, Kontinkankaan yksikkö, Honka-rakennus, Kiviharjuntie 8, Oulu

Opetushallituksen ja SAKU ry:n toteuttama Zoomi – sujuvia siirtymiä edistämässä -hanke järjestää syksyn 2019 aikana neljä alueellista koulutusta teemalla ”Uudistuvat oppimisympäristöt ja digitaaliset ratkaisut oppimisen ja sujuvien siirtymien tukena”. Alueelliset koulutukset on tarkoitettu Sujuvat siirtymät -verkoston toimijoille, Zoomin koordinoimille ESR-hankkeille sekä valtionavustushanketoimijoille.

Tilaisuuden ohjelma
Ilmoittautuminen 4.11. mennessä

Lisätietoa

Tapahtuma Opetushallituksen tapahtumakalenterissa

Maria Käkelä
verkostokoordinaattori, SAKU ry
p. 0500 830 710
 
Inka Ruokolainen
Projektiasiantuntija, Opetushallitus                                       
inka.ruokolainen@oph.fi                                                                  
p. 029 533 1580
Paikka: 
Oulu
Päivämäärä: 
Torstai, 14. marraskuuta 2019 - 08:30
Go to top