ALL-YOUTH-tutkimushankkeen Tulevaisuus nyt? -webinaari

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Aika: 25.9.2020, klo 10.00-12.30
Paikka: Webinaari

Webinaari on osa ALL-YOUTH-tutkimushankkeen Tulevaisuus nyt? -tapahtumasarjaa. Sarjassa julkaistaan syksyn mittaan näkymiä ALL-YOUTH-tutkimushankkeen tutkailevan ja kokeilevan tutkimusyhteistyön tuotoksiin. Virtuaalisen tapahtumasarjan tavoitteena on tehdä näkyväksi laajalle yleisölle hankkeen tieteellistä ja taiteellista yhteistyötä eri kumppaneiden ja nuorten ryhmien kanssa. Tulevaisuus nyt? -tapahtumien keskiössä on kysymys siitä, mitä kestävä tulevaisuus merkitsee nuorille.

Webinaarissa ALL-YOUTHin tutkijat esittelevät keskeisiä tutkimustuloksiaan neljästä teemasta: a) Yhdenvertaisuus ja kuuluminen, b) Nuoret ja ilmastonmuutos, c) Nuorten vaikutusmahdollisuudet ja uudet käytännöt, d) Nuorten unelmat ja käsitykset kestävästä tulevaisuudesta. Webinaarin juontaa toimittaja, Tampereen yliopiston journalistiikan vieraileva työelämäprofessori Reetta Räty.
 
Webinaari on osallistujille maksuton. Tarkempi ohjelma julkistetaan elokuussa, ei ilmoittautumista. 
 
 
ALL-YOUTH on monitieteinen hanke, joka tutkii 16-25-vuotiaiden nuorten osallisuuden kokemuksiin ja yhteiskunnalliseen luottamukseen vaikuttavia tekijöitä, nuorten mahdollisuuksia osallistua yhteiskunnassa sekä sitä, miten luottamusta ja osallistumista voidaan vahvistaa.
 
Lisätietoa
 
Paikka: 
Webinaari
Päivämäärä: 
Perjantai, 25. syyskuuta 2020 - 10:00
Go to top