Pelit kentällä -webinaari

Virheviesti

Arjen arkki -sivustoa ei enää päivitetä – tervetuloa Hyvinvoiva amis -sivustolle!

Suurin osa Arjen arkki -sivuston sisällöstä on siirretty uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit. Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) on julkaistu ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen.

Aika: 21.1.2021 klo 12-13.30
Paikka: Verkkotilaisuus

Huom! Tapahtuman ajankohta muuttunut.
 
Nuorten Akatemian, Lasten ja nuorten säätiön ja SAKU ry:n yhteinen Pelaa!-hanke kutsuu sinut mukaan keskustelemaan hyötypelien, pelipedagogiikan ja pelillistämisen tarjoamista mahdollisuuksista!
 
Pelaa!-hankkeen peliprojekteissa yhteiskehitetään pedagogisia pelejä ja hyötypelejä yhdessä ammattiin opiskelevien nuorten kanssa. Järjestämme yhteistyöoppilaitoksissa pelikiertueita, joissa kehitettyjä pelejä testataan ja arvioidaan. Tarjoamme myös opetus- ja ohjaushenkilökunnalle koulutusta pelipedagogiikan hyödyntämisestä heidän työssään.
 
Hankkeen tavoitteena on koota yhteen sen toiminnoissa havaitut hyvät käytännöt ja toimivat työkalut, jotka auttavat kolmannen sektorin toimijoita kehittämään itse hyötypelejä ja hyödyntämään pelipedagogiikkaa ja pelillistämistä omassa työssään.
 
Aluksi haluamme selvittää verkostojemme peliosaamiseen liittyvät tarpeet ja toiveet. Seminaari pidetään verkossa Teams- tai Zoom-alustalla.
 
Ohjelma
Mikä on Pelaa!-hanke?
Niina Salmi, projektipäällikkö, Nuorten Akatemia
Millaisia pelejä hankkeessa kehitetään ja miksi?
Pelaa!-hankkeen pelikehittämistiimi: Sonja Hämäläinen (Nuorten
Akatemia), Elisa Brusila (SAKU ry), Oskar Sandqvist (Lasten ja nuorten
säätiö)
Pelien yhteiskehittämisen ja pelaamisen sosiaalinen vaikuttavuus
Jupe Rantalainen, pelikasvattaja
 
Työpaja: Millä tavoin organisaationi voisi hyödyntää pelipedagogiikkaa työssään?
 
 
Pelaa!-hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama ja sitä koordinoi Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.
 
Paikka: 
verkkotilaisuus
Päivämäärä: 
Torstai, 21. tammikuuta 2021 - 12:00
Go to top