Hyvinvointipäivien uusi ajankohta 1. - 2.12.2010

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Ammatillisen koulutuksen hyvinvointipäivien uusi ajankohta on 1.- 2.12.2010. Ajankohdan aikaistaminen viikolla johtuu Opetushallistuksen opiskelijahuollon valtakunnallisten päivien ohjelmasta.

Opetushallituksen opiskelijahuollon valtakunnallisten kehittämispäivien alustava ajankohta on 7.- 8.12. Jotta tapahtuma ei olisi samanaikaisesti Hyvinvointipäivien kanssa, SAKU ry on siirtänyt omaa tapahtumaansa viikkoa aikaisemmaksi. Ammatillisen koulutuksen hyvinvointipäivien teemana on tänä vuonna "Turvallinen oppimisympäristö".

Go to top