Hyvinvointipäiviltä eväitä työhyvinvoinnin edistämiseen ja opetukseen

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Ammatillisen koulutuksen hyvinvointipäivien tämän vuoden teemana oli turvallisuus. Aihetta käsiteltiin useasta eri näkökulmasta. Teemaseminaarissa Työterveyslaitoksen Guy Ahonen esitteli modernin työhyvinvoinnin mallin, jossa organisaation osaamisen lisäksi korostuu organisaation kyky toimia yhteistyössä ja hyödyntää koko työyhteisön aineeton pääoma.

Luentojen ja työpajojen materiaalit löytyvät osoitteesta www.alpo.fi/henkilosto/hyvinvointipaivat-2010. Lue lisää SAKU ry:n kotisivuilta ja katso valokuvat SAKU ry:n kuvagalleriasta

Go to top