Hyvinvointiverkoston sivut avattu

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Ammatillisen koulutuksen hyvinvointiverkosto -hankkeen ensimmäinen vuosi on umpeutumassa. Virallinen syntymäpäivä on 1.4. Ensimmäisen vuoden aikana hankkeessa edettiin, kuten lapsen kuuluukin, aluksi ryömien hitaasti eteenpäin, sitten noustiin konttaamaan ja nyt ollaan jo tukevasti jalkeilla.

Hyvinvoivan oppimisympäristön näkemys on avartunut, verkosto on laajentunut ja tästä eteenpäin voidaan odottaa reippain askelin etenevää hanketyöskentelyä. Hyvinvointiverkoston kotisivuja on rakennettu hyvin rauhallisesti ja sivut tulevat kokemaan seuraavan kahden vuoden aikana runsaasti muutoksia. Tarkoitus on kokeilla erilaisia asioita, muokata sivuja palautteen perusteella ja ottaa koko hankkeen ajan käyttöön uusia mahdollisuuksia, joita sivuilla voidaan toteuttaa.

Kun hanke vuoden 2011 lopussa päättyy, sivutovat toivottavsti löytäneet jossain määriin vakiintuneen muodon. Verkoston sivut ovat silloin yksi osa suurempaa kokonaisuutta - ALPO.fi -hyvinvointiportaalia.

Tervetuloa sivujen käyttäjäksi kehittämään ammatilliseen koulutuksen hyvinvoivaa oppimisympäristöä.

Go to top