Kuraattoripäivillä teemana hyvinvointi

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Ammatillisen koulutuksen kuraattorien päivät järjestetään lokakuussa Vuokatissa. Hyvinvointiteemaa käsitellään niin opiskelijoihin suuntautuvan työn kuin oman jaksamisen näkykulmasta ja työskentelyä toteutetaan niin teoriassa kuin käytännössä.

Kuraattoripäivien järjestelyistä vastaa Kainuun ammattiopisto, joka on avannut tapahtumalle omat sivut osoitteessa kuraattorit.net. Sivuilla on julkaistu ohjelma ja avattu ilmoittautumispalvelu. Sivuilta löytyy lisätietoa myös SAKU ry järjestämästä bussikuljetuksesta välillä Tampere - Vuokatti -Tampere.

Go to top