Kuraattoripäivien teemana yhteisöllisyys ja kulttuuri

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Kuudennet valtakunnalliset ammatillisten oppilaitosten kuraattoripaivat jarjestetaan Turussa, Euroopan kulttuuripääkaupungissa 13. - 14.10.2011. Päivien teemoiksi on valittu yhteisöllisyys ja kultttuuri.

Päivien työrauhan julistaa Turun apulaiskaupunginjohtaja Jouko K. Lehmusto ja opetushallinnon tervehdyksen päiville tuo opetusneuvos Elise Virnes.

Ensimmaisenä seminaaripaivänä yhteisöllisyyteen paneudutaan rautaisten luennoitsijoiden, tähtieteiden professori Esko Valtaojan, psykologi Minna Martinin ja psykoterapiakouluttaja Tarja Koffertin johdattelemina.

Luentojen antia sulatellaan kulttuurikierroksilla, joita on osallistujille tarjolla kolme erilaista vaihtoehtoa omien kiinnostusten ja mieltymysten mukaan. Iltajuhla kokoaa taas kuraattorit yhteen.

Toisena päivänä yhteisollisyysteemaa jatketaan ryhmäytymisen ja moniammatillisen osaamisen myotä. Päivän asiantuntijoita ovat opetusneuvos Kalevi Kaipio ja psykologi Miia Lappalainen.

Lisätietoa: www.kuraattorit.net

Go to top