Nuorisovaalit 2011-hankkeen varjovaalien ilmoittautuminen päättyy 4.3.

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssin järjestämä Nuorisovaalit 2011 –hanke tarjoaa kouluille mahdollisuuden osallistua valtakunnallisiin varjovaaleihin.

Koulun oman varjovaalin tulokset voi ilmoittaa helposti Allianssille ja olla siten muodostamassa kattavinta otosta suomalaisten alle 18-vuotiaiden äänestyskäyttäytymisestä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 4.3., joten pidä kiirettä!

Ilmoittautuminen tapahtuu kätevästi sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa http://www.valtikka.fi/nuorisovaalit-2011/alasivut/varjovaalit. Lisätietoja löydät samasta osoitteesta ja niitä voit tiedustella myös sähköpostilla tai puhelimitse hankkeen projektisihteeri Elina Uutelalta, 044 722 9355.

Go to top