Vuoden 2012 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymälle ja Turun Kristilliselle opistolle

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt vuoden 2012 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymälle ja Turun Kristilliselle opistolle.

Kunniamaininta myönnettiin Ammattiopisto Luoville. Erityisteemana tämän vuoden laatupalkintokilpailussa oli hyvinvoiva oppimisympäristö. Laatupalkinnot luovutti opetusministeri Jukka Gustafsson Porissa tiistaina.

Vuosittain jaettavien ammatillisen koulutuksen laatupalkintojen tavoitteena on tukea ja kannustaa koulutuksen järjestäjiä ja koulutusorganisaatioita perustehtäviin liittyvään jatkuvaan laadun arviointiin ja kehittämiseen sekä löytää parhaita käytäntöjä myös muiden organisaatioiden oppimisen perustaksi. Lisäksi laatupalkintojen avulla pyritään edistämään ammatillisen koulutuksen tunnettuutta, arvostusta ja vetovoimaisuutta. Ammatillista peruskoulutusta antavat koulutuksen järjestäjät voivat saada laatupalkinnon tunnustuksena toiminnasta ja sen jatkuvasta kehittämisestä, tulosten laadusta sekä esimerkillisestä työstä ammatillisen koulutuksen kehittämisessä.

Laatupalkintojen perustelut OKM:n sivuilla.

Lähde: OKM:n tiedote.

Go to top