Amissäätöö taipui musikaaliksi

Amissäätöö -musikaali kokosi Porvoon Grandin lavalle 12. - 13.2.2013 rooleihin yli 30 Amiston opiskelijaa eri ammattialoilta.

Kun näyttelijöiden, muusikoiden ja tanssijoiden lisäksi mukaan huomioidaan lavastajat, kampaajat, käsiohjelmien tekijät, narikkapalveluiden tuottajat, ruokapalvelut ja järjestyksenvalvojat, niin musikaalin onnistumiseen vaikutti yli sata opiskelijaa.

Nuorten osaamista pääsi ihailemaan kaikkiaan kahdeksassa näytöksessä. Musikaali kertoo nuorten kielellä amismaailmasta, joukossa yksin jäämisestä, kiusaamisesta ja nuorten elämää säätävästä rakkaudesta. Amissäätöö -musikaali on osa Amiston, Omnian ja Osaon Amissäätöö -projektia, jonka tavoitteena on lisätä opiskelijoiden vaikuttamismahdollisuuksia, kehittää harrastustoimintaa sekä lisätä yhdessä tekemistä.

-Esitys kantaa pitkälle monen nuoren elämässä. Paras perustelu toiminnalle on tullut rehtoriltamme, joka muistutti hyvin, että täällä koulussa ollaan myös elämää varten, eikä vain koulua. Tällä vahvistetaan opiskelijoiden rohkeutta, esiintymiskykyä ja itsevarmuutta, jotka kantavat myös työelämässä, kertoo musikaalin tuottaja Tarja Hiltunen.

Go to top