Läpäisyohjelman Lapin ja Pohjanmaan Road Show

Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostamisen ohjelman hankkeissa kehitettyjä hyviä käytäntöjä, toimintamalleja ja materiaaleja levitetään loka-marraskuun aikana Lapissa ja Pohjanmaalla Läpäisy Road Show -kiertueella.

Kiertue käynnistyy 27.10. Rovaniemeltä ja jatkuu 10. - 12.11. Seinäjoella, Kokkolassa ja Oulussa järjestettävissä tilaisuuksissa. Tilaisuuksissa esitellään niin alueellisesti merkittäviä kuin valtakunnalliseen levitykseen valikoituja hanketuloksia. Rovaniemellä ja Kokkolassa järjestetään läpäisytapahtumien osana alueellinen asuntolaohjauksen päivä, jonka ohjelmaan kuuluu Fiilistä asumiseen -valtakunnallisen asuntolahankkeen tulosten esittely.

Kaikissa tilaisuuksissa on mukana myös Arjen arkki -menetelmätori, joka toteutetaan osin paikallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa ja osin valtakunnallisen ammatillisen koulutuksen hyvinvointiverkoston yhteistyönä.

Lapin ja Pohjanmaan Läpäisy -RoadShown tapahtumat löydät Arjen arkki -tapahtumakalenterista. Läpäisyohjelman valtakunnallisesta levittämisestä lisätietoa Läpäisy.fi-sivuilla.

Suorat linkit tapahtumien kutsuihin:

Go to top