Läpäisyohjelman Lapin ja Pohjanmaan Road Show

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostamisen ohjelman hankkeissa kehitettyjä hyviä käytäntöjä, toimintamalleja ja materiaaleja levitetään loka-marraskuun aikana Lapissa ja Pohjanmaalla Läpäisy Road Show -kiertueella.

Kiertue käynnistyy 27.10. Rovaniemeltä ja jatkuu 10. - 12.11. Seinäjoella, Kokkolassa ja Oulussa järjestettävissä tilaisuuksissa. Tilaisuuksissa esitellään niin alueellisesti merkittäviä kuin valtakunnalliseen levitykseen valikoituja hanketuloksia. Rovaniemellä ja Kokkolassa järjestetään läpäisytapahtumien osana alueellinen asuntolaohjauksen päivä, jonka ohjelmaan kuuluu Fiilistä asumiseen -valtakunnallisen asuntolahankkeen tulosten esittely.

Kaikissa tilaisuuksissa on mukana myös Arjen arkki -menetelmätori, joka toteutetaan osin paikallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa ja osin valtakunnallisen ammatillisen koulutuksen hyvinvointiverkoston yhteistyönä.

Lapin ja Pohjanmaan Läpäisy -RoadShown tapahtumat löydät Arjen arkki -tapahtumakalenterista. Läpäisyohjelman valtakunnallisesta levittämisestä lisätietoa Läpäisy.fi-sivuilla.

Suorat linkit tapahtumien kutsuihin:

Go to top