Not Only Fair Play kokoaa kansainvälisesti yhteen malleja liikunnan edistämisestä

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Not Only Fair Play on Erasmus + sport -ohjelman rahoittama kaksivuotinen hanke, jonka tavoitteena on kehittää menetelmiä liikunnan ja urheilun hyödyntämiseen oppilaitoksissa osallisuuden ja tasa-arvoisten osallistumismahdollisuuksien edistämiseksi.
Hankkeessa luodaan kansainvälinen toimijaverkosto toisen asteen oppilaitoksista, joissa urheilupolut on yhdistetty onnistuneesti opintoihin tai joissa liikunnan merkitystä kasvatetaan osallisuuden ja läpäisyn edistämisessä. Lisäksi muita liikuntaa edistäviä ja tukevia tahoja sekä urheiluseuroja kutsutaan mukaan kansalliseen sekä kansainväliseen hankeverkostoon. 
 
Opiskelijoiden tarinoista sekä oppilaitosten onnistuneista urheilu- ja liikuntaprojekteista ja tilaisuuksista kootaan suosituksia ja menestystarinoita, joita myös muut voivat hyödyntää. Kansainvälinen verkosto tarjoaa mahdollisuuden oppia toisilta, löytää uusia yhteistyömuotoja sekä vaikuttaa eurooppalaisella tasolla urheilun ja liikunnan edistämiseksi osana opintoja ja oppilaitoksen toimintaa. 
 
Hanke kestää vuoden 2016 loppuun saakka.
 
Lisätietoja:
 
Go to top