Not Only Fair Play kokoaa kansainvälisesti yhteen malleja liikunnan edistämisestä

Not Only Fair Play on Erasmus + sport -ohjelman rahoittama kaksivuotinen hanke, jonka tavoitteena on kehittää menetelmiä liikunnan ja urheilun hyödyntämiseen oppilaitoksissa osallisuuden ja tasa-arvoisten osallistumismahdollisuuksien edistämiseksi.
Hankkeessa luodaan kansainvälinen toimijaverkosto toisen asteen oppilaitoksista, joissa urheilupolut on yhdistetty onnistuneesti opintoihin tai joissa liikunnan merkitystä kasvatetaan osallisuuden ja läpäisyn edistämisessä. Lisäksi muita liikuntaa edistäviä ja tukevia tahoja sekä urheiluseuroja kutsutaan mukaan kansalliseen sekä kansainväliseen hankeverkostoon. 
 
Opiskelijoiden tarinoista sekä oppilaitosten onnistuneista urheilu- ja liikuntaprojekteista ja tilaisuuksista kootaan suosituksia ja menestystarinoita, joita myös muut voivat hyödyntää. Kansainvälinen verkosto tarjoaa mahdollisuuden oppia toisilta, löytää uusia yhteistyömuotoja sekä vaikuttaa eurooppalaisella tasolla urheilun ja liikunnan edistämiseksi osana opintoja ja oppilaitoksen toimintaa. 
 
Hanke kestää vuoden 2016 loppuun saakka.
 
Lisätietoja:
 
Go to top