Osallistu OnnellisuusChattiin!

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

EHYT ry:n Verkkotyö ja Amis-työ sekä Allianssi ry järjestävät keskiviikkona 30.9.2015 Walkers-talolla Helsingissä Onnellisuuschatin. Onnellisuuschat on osa Hyvinvointivirtaa-teemaviikkoa ammatillisissa oppilaitoksissa.
Onnellisuuschatin ensimmäinen livelähetys ja chat pyörähtävät käyntiin kello12:15 - 15:00
Toinen livelähetys ja chat: kello 17:15 - 19:30.
 
OnnellisuusChat - mistä siellä puhutaan?:
Mistä onnellisuus koostuu? Voiko vain päättää olevansa onnellinen? Chatti koostuu ohjatusta chattikeskustelusta, jonka teemoina ovat onnellisuus, kaverit, yksinolo / yhdessäolo, ystävyys rakkaus ja kaikki mahdollinen minkä voi kuvitella vaikuttavan onnen tunteeseen.
 
Molempiin chatteihin voi osallistua vapaasti ja anonyymisti. Chattiin osallistumiseen tarvitsee nettiyhteyden ja tietokoneen/tabletin/kännykän. Esimerkiksi osana Hyvinvointivirtaa-teemaviikkoa, ammatillisen koulutuksen ryhmät voivat seurata lähetystä vaikkapa isolta screeniltä ja kommentointi voi tapahtua kännykän kautta.
 
Chat-sivun linkin löytää Facebookista lähempänä itse ajankohtaa osoitteessa: http://bit.ly/onnellisuuschat. Keskusteluun pääsee osallistumaan helposti joko kirjautumalla chattiin Facebook-tunnuksilla tai pelkällä nimimerkillä.
 
 
Jäikö jokin askarruttamaan?
Koko tapahtumaan liittyvää lisätietoa antaa EHYT ry:n kohtaavan työn asiantuntija Anni Selin, anni.selin@ehyt.fi, 050 407 7130
Go to top