Asennetta työhön -valmennusohjelma

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Työterveyslaitos on julkaissut Asennetta työhön -valmannusohjelman. Asennetta työhön –koulutusmateriaali lisää ammattiin valmistuvien opiskelijoiden tietoja ja taitoja työturvallisuuden ja työolosuhteiden kehittämiseen.
Ohjelmaa voidaan käyttää täydentämään työturvallisuuskoulutusta.
 
Menetelmä on kehitetty Työsuojelurahaston tuella yhteistyössä työnantajien kanssa. Menetelmää on testattu ammatillisissa oppilaitoksissa OPH:n rahoittamassa ja Seinäjoen koulutuskeskuksen koordinoimassa Turvapeda 2 –hankkeessa.
 
Asennetta työhön –menetelmän ohjaajan opas ja osallistujan työkirja ovat vapaasti ladattavissa Työterveyslaitoksen sivuilla. Alapuolella löytyy linkki lomakkeeseen, jonka kautta pääsee materiaalin pääsee lataamaan.
 
Lisätietoa
Go to top