Elämäntaitojen opas opiskelijoille

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Nyyti ry:n Elämäntaitokurssin materiaali on uudistettu ja on kaikkien saatavilla verkossa!

Ole oman elämäsi tähti! Opiskelijan opas elämäntaidoista -julkaisu tarjoaa tukea, tietoa ja välineitä opiskelijoiden hyvinvoinnin sekä arjen taitojen vahvistamiseen. Materiaalia voivat hyödyntää opiskelijat itsenäisesti omaan tahtiinsa tai sitä voivat vapaasti hyödyntää kaikki ammattilaiset opiskelijoiden ja nuorten arjen- ja elämänhallinnan tukemiseen ryhmissä ja henkilökohtaisissa ohjaustilanteissa.

Materiaali sisältää tietoa ja harjoituksia hyvinvointiin ja arjen taitoihin keskeisesti liittyvistä aiheista. Materiaali löytyy Nyyti ry:n verkkosivuilta paitsi ladattavana ja tulostettavana pdf-muotoisena julkaisuna , myös miellyttävän verkkoselailun mahdollistavana Issuu-julkaisuna: https://www.nyyti.fi/opi-elamantaitoa-2/

Myöhemmin tänä keväänä opiskelijan opas saa kaverikseen Opas elämäntaitojen ohjaamiseen ammatillisessa koulutuksessa -julkaisun, joka sisältää vinkkejä ja ryhmäharjoituksia elämäntaitokurssin ohjaamiseen. Myös tämä opas tulee Nyyti ry:n verkkosivuille  vapaasti ladattavaksi.

Lisätietoja uudistuneesta Elämäntaitokurssin materiaalista:
suunnittelija Annina Lindberg/Nyyti ry
annina.lindberg@nyyti.fi
gsm 050 341 7473

Go to top