#Erilainenkoska -kampanja Hyvinvointivirtaa-viikolla!

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Nuorten mielenterveysseura – Yeesi ry haastaa kaikki oppilaitokset ympäri Suomen osallistumaan #Erilainenkoska –kampanjaan Hyvinvointivirtaa -viikolla 40! Teema on ”Mä oon erilainen, koska.. ja se on mun vahvuus, koska..”.
Osallistuminen tapahtuu sosiaalisessa mediassa kuvalla, videolla tai lyhyellä tarinalla. Kampanjaan voi osallistua omalla nimellä tai nimettömästi. Tapahtuman löydät Facebookista nimellä Erilainenkoska –kampanja ja Instagramista #erilainenkoska.
 

Ohjeet osallistumiseen:

Me olemme kaikki erilaisia jollakin tavalla. Erilaisuus ei ole paha asia. Se on fakta.
 
Meillä on myös kaikilla vahvuuksia, joita ei ehkä yleisesti pidetä vahvuuksina. Nyt on aika tuoda esille erilaisuus ja sen tuomat vahvuudet! Me haluamme kertoa, että juuri sinun erilaisuutesi on mahtava juttu ja se voi olla vahvuutesi. Tämä on sanoma, jota haluamme #erilainenkoska –kampanjalla jakaa.
 
Jaa sinäkin sanomaa kertomalla oma erilaisuutesi ja vahvuutesi.
 
Osallistu kuvalla tai videolla näin:
 
  1. Kirjoita ylös, miksi olet erilainen.
  2. Kirjoita sen alle, miksi se on sun vahvuus.
  3. Ole rohkea. Älä tuomitse - itseäsi tai muita. Anna kaikkien olla omalla tavallaan erilainen.
  4. Jaa kuvasi tai videosi tapahtumassa.
  5. Valmis!
 
Nuorten mielenterveysseura – Yeesi ry ja Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto - SAKU ry järjestävät kampanjan osana Hyvinvointivirtaa –viikkoa ammattiopistoissa ympäri Suomen.
 
Go to top