Hyvinvointivirtaa-viikko tuttuun tapaan viikolla 40

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Hyvinvointivirtaa ammatilliseen koulutukseen -teemaviikko järjestetään tuttuun tapaan viikolla 40. Lisäinfoa tapahtumasta saadaan viimeistään toukokuussa.

Hyvinvointivirtaa-viikon teemana on tänä syksynä oppilaitosten liikunnallistaminen ja opiskelijoiden työkyvyn edistäminen.

Teemaviikon kisana toimii Amisrata. Käy tutustumassa Amisradan toteutukseen menetelmäpankissa tästä linkistä!

Yhteistyökumppanit selviävät toukokuuhun mennessä. Voit jo ilmoittautua Hyvinvointivirtaa-viikon järjestäjäksi. Ilmoittautumisaikaa on 10.6.2016 asti.

Lisätietoa

Go to top