#meidänduuni -Instagram-kilpailu

Virheviesti

Arjen arkki -sivuston uudistamisprosessi on käynnistynyt.

Arjen arkki -sivusto (arjenarkki.fi) on lukittu kehitystoimia varten. Kaiken uuden sisällön ja käyttäjätilien luominen sekä olemassa olevien muokkaaminen sivustolla on estetty 1.12.2020 alkaen. Uuden sisällön lisäykset ja sisältöön liittyvät muokkaukset pääsee tekemään tammikuussa 2021 uudella Hyvinvoiva amis -sivustolla.

Hyvinvoiva amis -sivusto (hyvinvoivaamis.fi) aukeaa tammikuussa 2021. Sivusto julkaistaan ensin beta-versiona, mutta tästä huolimatta suurimman osan sivuston ominaisuuksista tulisi toimia ongelmitta. Vastaavasti suurin osa nykyisen Arjen arkki -sivuston sisällöstä siirretään uudelle sivustolle, mukaanlukien sivuston sisällön ja materiaalien lisäksi myös mm. käyttäjätilit.

Työterveyslaitoksen Combo-hanke on käynnistänyt nuorille Instagram-kilpailun, jossa voi kuvilla kertoa, miten hyvä meininki näkyy oppilaitoksessa, työssäoppimispaikalla tai työpaikalla.

Kilpailuun voi osallistua ottamalla kuvan tai lyhyen videon ja lisäämällä sen Instagramiin tunnisteella #meidänduuni. Kuvaan tulee tägätä myös @tyoterveys.

Kilpailu on avoinna 30.4.2016 asti. Osallistujien kesken arvotaan joka viikko 2 kpl leffalippuja

Kampanjan juliste ladattavaksi (pdf)

Ohjeistus Työterveyslaitoksen sivuilla

Go to top